Referenser

REFERENS/REKOMMENDATIONER

Journalisten Catherina Ronsten har en fantastisk förmåga att knyta an till människor. En förmåga som starkt bidrar till att intervjupersonerna slappnar av och öppnar sig så att en intervju kan bli sådär riktigt kalasbra. Hon har lätt för att formulera sig i skrift och är orädd inför mötet med kända och okända personer. I de projekt där jag har samarbetat med Catherina har hon visat en mycket god förmåga att ta sig an de utmaningar som alltid finns när man arbetar i stora projekt där många människor är involverade.

Catherina ser svårigheter och utmaningar som spännande möjligheter. Hon är kreativ, rättfram, engagerad och väldigt lätt att samarbeta med. Kundens bästa är alltid i fokus och jag har alltid varit trygg med att få leverans av texter till hög kvalitet och i utsatt tid.

Det är en fröjd att samarbeta med Catherina. Hon är driven, arbetar självständigt och tar sig an uppdragen med gott humör. Hon är lösningsfokuserad och har alltid kundens bästa för ögonen.

Som kryddan i hennes egenskaper kan också nämnas att hon, när det behövs, har förmågan att vara totalt prestigelös. Det gör att det blir enkelt att samarbeta med Catherina. Hon argumenterar för det hon tror på, men kan samtidigt ändra åsikt om det kommer fram nya och bättre lösningar som gör att vi når målet på ett bättre sätt än så som vi hade tänkt oss från början.

Jag kan varmt rekommendera Catherinas tjänster till den som vill ha en duktig, lösningsfokuserad och snabb skribent som håller det hon lovar.
Anna-Lena Holmström Regionchef Svenskt Näringsliv Uppsalaregionen


Catherina Ronsten har under åren sporadiskt varit skribent för oss på Swedish Posture. Hon har tagit fram artiklar som vi använt i vår marknadsföring. Catherina har alltid levererat över våra förväntningar och ständigt varit i tid, även när deadlines behövts kortats.

Språkligt är hon skarp och innehållsmässigt är hon en trollkarl som gör texten läsvärd riktad till läsare. Hon har hjälpt oss med texter som både varit av en mer folklig karaktär men också mer vetenskaplig sådan. Hon tar till sig av feedback på texter, är duktig på att hjälpa oss att mejsla fram vad vi verkligen är ute efter och är idérik vad det gäller upplägg och lösningar.

Jag kan å det varmaste rekommendera Catherina som journalist och skribent.
Emma Pihl, CEO and founder Swedish Posture